• Forside  >
  • Træflis og Barkflis

Træflis og bark

Stort udvalg i træflis og barkflis

Hos Materialepladsen finder du Sjællands bedste kvalitet af træflis og barkflis til gode skarpe priser, med salg til private og erhverv.

Køb træflis og barkflis – hent selv eller få leveret

Vi har gjort det nemt for dig. Hos Materialepladsen kan du nemlig vælge, om du vil købe Hent-Selv træflis eller barkflis (afhentning også kaldet trailer salg) på en af vores døgnåbne materialepladser, eller om du vil købe ONLINE, leveret direkte til døren. Begge dele er selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder dag-til-dag-levering med leveringsgaranti på alle hverdage.

Vi kan desuden levere flere forskellige produkter samtidig. Og jo mere du bestiller, jo billigere bliver de sidste tons, fordi kørslen er betalt.

Ved levering direkte til døren, kan du få materialerne leveret med lastbil i bigbags, som løs vægt, aftippet eller grabbet.

Pris på træflis og barkflis – hvad koster det?

Ved at benytte vores smarte forbrugsberegner, kan du nemt beregne dit materialeforbrug. På den måde, kan du hurtigt finde ud af, hvor meget du skal købe til dit projekt eller hvor meget, der skal til for at dække det ønskede antal m2.

Se vores Hent-Selv-priser, prisen pr. kg. eller udregn prisen ved levering pr. m3 / ton af flis og bark.

Bark til pynt i bede og for at undgå ukrudt. Lagtykkelse minimum 8-10 cm.
Varenr: 155
2,20 kr. pr. Kg.
Træflis til pynt i bede og for at undgå ukrudt.
Varenr: 152
2,20 kr. pr. Kg.

Typer af flis

Vi lagerfører flis og bark, som også kaldes træflis, barkflis, haveflis, dækflis og dækbark.

Disse bark- og flis produkter er yderst populære, da de kan benyttes til mange formål og samtidig er helt naturlige, uden giftige stoffer. De består kun af træ og barkstykker, der er hugget i mindre stykker med en flishugger. En ekstra fordel er, at det samtidig er et bæredygtigt naturmateriale med fantastiske egenskaber.

Forskel på træflis og barkflis

Den største forskel der er på de 2 typer flis, er egentlig perioden der går før formuldningen træder ind. Træflis er den type flis, der holder længst tid, da denne type er produceret af træets stamme. Barkflis holder ikke nær så længe, da det er produceret af barken på træet og derfor ikke lige så bestandigt.

Det kan være en god ide at tage disse informationer med i sine overvejelser, i forhold til hvor produktet skal anvendes.

Hvor benyttes træflis og barkflis

Træflis benyttes bl.a. i haven til pynt, afdækning og mod ukrudt. Men det kan ligeledes benyttes til kaniner, heste samt ridebaner, indkørsel, legeplads, stier, gangarealer og andre områder, hvor der er brug for en pæn belægning, et faldunderlag eller underlag til afdækning, hvor der er fugtigt og vådt.

Træflis og barkflis til haven

Du kan med fordel benytte flis og bark til forskellige haveprojekter. Træflis og barkflis er yderst populært bunddække med fantastiske egenskaber bl.a. for at undgå ukrudt.

Det er uanset, om du skal bruge det som pynt og afdækning i bede, potter, under buske, roser, blomster, rhododendron og andre planter eller omkring træer, hæk, bøgehæk m.v.

Rådgivning og vejledning

Under alle vores produkter finder du yderligere informationer. Her kan du bl.a. læse, hvilken flis type, der med fordel kan benyttes til div. projekter. Derved sikrer du, at du får købt eller bestilt det rigtige produkt til din opgave. Du er også altid velkommen, til at kontakte os for råd og vejledning.

Hent selv flis

Du finder vores døgnåbne materialepladser i Roskilde, Ringsted, Næstved og Vordingborg, hvor du kan købe flis og bark til Hent-Selv-priser.

Levering af træflis og barkflis

Materialepladsen leverer flis og bark til private og erhverv på hele Sjælland og på Lolland Falster, Møn, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland samt Nordsjælland.

Vi leverer i alle byer og områder såsom:
København, Amager, Ballerup og resten af hovedstadsområdet. Rudersdal, Furesø, Helsinge, Helsingør, Ringsted, Jystrup, Slagelse, Sorø, Korsør, Skælskør, Næstved, Fensmark, Holmegaard, Fuglebjerg, Sandved, Karrebæksminde, Lundby, Vordingborg, Kalvehave, Bårse, Præstø, Tappernøje, Haslev, Faxe, Hårlev, Store Heddinge, Køge, Solrød, Karlslunde, Greve, Gadstrup, Roskilde, Tune, Lejre, Hedehusene, Taastrup, Ølstykke, Holbæk, Jyderup, Odsherred, Kalundborg samt i Nakskov, Maribo, Marielyst, Nykøbing Falster, Nørre Alslev - eller hvor du ellers ønsker.


Alle priser er inklusiv moms. ved hent-selv, på en af vores materialepladser.