Grus og sand

Stort udvalg i grus og sand

Hos Materialepladsen finder du Sjællands største udvalg af grus og sand til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder alle typer grus og sand til forskellige formål, med salg til private og erhverv.

Køb grus og sand – hent selv eller få leveret

Hos Materialepladsen kan du vælge, om du vil købe Hent-Selv grus og sand (afhent selv, også kaldet trailersalg) på en af vores døgnåbne materialepladser, eller om du vil købe ONLINE, leveret direkte til døren. Begge dele er selvfølgelig til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder dag-til-dag-levering med leveringsgaranti på alle hverdage.

Vi kan desuden levere flere forskellige produkter samtidig. Og jo mere du bestiller, jo billigere bliver de sidste tons, fordi kørslen er betalt.

Ved levering, kan du få materialerne leveret aftippet løst, grabbet og/eller leveret i bigbags. Det er helt op til dig.

Pris på grus og sand

Du kan nemt beregne dit materialeforbrug til at dække det ønskede antal m2, ved at benytte vores smarte forbrugsberegner. Se vores Hent-Selv-priser, prisen pr. kg. eller udregn prisen ved levering pr. m3 / ton.

Afretningsgrus bruges som afretningslag (det øverste lag under belægningen).
Varenr: 103
0,44 kr. pr. Kg.
Brolæggergrus er et “skrapt-kornet” materiale, benyttes ofte ifm. sætning af chaussésten og brosten.
Varenr: 107
0,55 kr. pr. Kg.
Bundsikringsgrus er et godt og billigt sømateriale med mange anvendelsesmuligheder.
Varenr: 129
0,50 kr. pr. Kg.
Flisegrus bruges som afretningslag (det øverste lag under belægningen).
Varenr: 104
0,50 kr. pr. Kg.
Stabilgrus er en blanding af grus og sten, hvor kornene er fra 0 til 32 mm
Varenr: 111
0,55 kr. pr. Kg.
Sand til børnenes sandkasse. Ligeledes til fuger mellem fliser. Kornstørrelse 0-2 mm.
Varenr: 113
0,64 kr. pr. Kg.
Vasket grus (støbegrus), hvor ler er vasket ud. Bruges til pudsninger og mindre støbningsopgaver.
Varenr: 105
0,52 kr. pr. Kg.
En blanding af 3 dele grus og 5 dele sten størrelse 0-16 mm.
Varenr: 114
0,66 kr. pr. Kg.
En blanding af 3 dele grus og 5 dele sten, størrelse 0-8 mm.
Varenr: 115
0,61 kr. pr. Kg.
Vejgrus har et meget højt lerindhold, der gør det unikt som overflade på veje og stier.
Varenr: 110
0,55 kr. pr. Kg.

Typer af grus og sand

Vi tilbyder alle typer for sand og grus. Hos os finder du følgende: bundsikringsgrus, flisegrus, brolæggergrus, stabilgrus, afretningsgrus, støbegrus, støbemix, vejgrus, vasket grus, filtergrus, strandsand, sandkassesand, flisesand, strøsand, betonsand, vasket sand og fugesand.

Vi lagerfører brolæggergrus 0-8 mm, bundsikringsgrus 0-8 mm, flisegrus 0-8 mm, stabilgrus 0-2 mm, stabilgrus 0-32 mm, strandsand 0-2 mm, støbegrus 0-4 mm, støbemix 0-16 mm, støbemix 0-8 mm samt vejgrus 0-8 mm.

Grus og sand til mange formål

Du kan benytte sand og grus til rigtig mange formål til byggeri og byggeopgaver, hus- og haveopgaver m.v. Det kan også benyttes til en legeplads som faldeunderlag, eller til en golfbane, tennisbane, ridebane, hestefold og petanquebane. Kan ligeledes bruges på en kirkegård og på et gravsted.

Rådgivning og vejledning

Du finder yderligere informationer under hvert produkt. På den måde sikrer du at få købt eller bestilt det rigtige produkt til din opgave. Du er også altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Hvor anvendes grus og sand

Grus og sand har mange anvendelsesmuligheder, og benyttes bl.a. til haven og til anlægning af indkørsel eller gårdsplads, rundt om huset, anlæg af bed, til dræn og meget mere.

Støbeopgaver

Der benyttes grus og sand til støbeopgaver, det kan være til støbning af fundamenter, gulve, betongulv, nedstøbning af stolper men også til pudsning af sokkel m.v. Grus og sand bliver til beton når der tilsættes cement og vand.

Belægningsopgaver

Mange benytter grus og sand til forskellige belægningsopgaver såsom lægning af ny terrasse, belægning af fliser, underlag til flisebelægning og andet fliselægning, lægning og underlag under træterrasse.

Det benyttes ligeledes til indkørsel og andre kørselsarealer, men også til en vej, gangsti, grusvej, gårdsplads eller parkeringsplads.

Dræningsopgaver

Har du en opgave med dræn og dræning af område, nedsivning eller faskine, spiller grus og sand også her en stor rolle.

Haveopgaver

Sand og grus benyttes ofte i haven. Det kan måske være til en havedam, havegang eller havesti men også som bund til en hyggelig bålplads. Det kan også være i forbindelse med anlægning af et stort bed, et mindre blomsterbed eller til drivhus, japansk have eller bare jordforbedring.

Græsplæner

Til vedligeholdelse, pleje og etablering af ny græsplæne er både grus og sand anvendeligt. Det benyttes blandt andet som topdressing til græsplænen. Vi har dog et blandet og færdigt produkt ”Topdress”, som består af harpet muld og vasket grus - et lækkert produkt, der er let at håndtere.

Hent selv grus og sand

Du finder vores døgnåbne materialepladser i Roskilde, Ringsted, Næstved og Vordingborg, hvor du kan købe grus og sand til Hent-Selv-priser.

Levering af grus og sand

Materialepladsen leverer grus og sand til private og erhverv på hele Sjælland og på Lolland Falster, Møn, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland samt Nordsjælland.

Vi leverer i alle byer og områder såsom:
København, Amager, Ballerup og resten af hovedstadsområdet. Rudersdal, Furesø, Helsinge, Helsingør, Ringsted, Jystrup, Slagelse, Sorø, Korsør, Skælskør, Næstved, Fensmark, Holmegaard, Fuglebjerg, Sandved, Karrebæksminde, Lundby, Vordingborg, Kalvehave, Bårse, Præstø, Tappernøje, Haslev, Faxe, Hårlev, Store Heddinge, Køge, Solrød, Karlslunde, Greve, Gadstrup, Roskilde, Tune, Lejre, Hedehusene, Taastrup, Ølstykke, Holbæk, Jyderup, Odsherred, Kalundborg samt i Nakskov, Maribo, Marielyst, Nykøbing Falster, Nørre Alslev - eller hvor du ellers ønsker.


Alle priser er inklusiv moms. ved hent-selv, på en af vores materialepladser.