Materialepladsen.dk benytter cookies for at gemme dine indstillinger, mens du besøger vores webshop, samt til indsamling af statistiske informationer. Ingen data videregives til tredjepart.
For yderligere information se vore salgs- og leveringsbetingelser.

Salgs & Leveringsbetingelser

Version 2.3 – 20/09/2022

Generelle oplysninger

Materialepladsen A/S
Cvr. nr.: 35668705
Fiskerhusvej 23
4700 Næstved

Afdelinger

  • Materialepladsen Næstved: Fiskerhusvej 23, 4700 Næstved
  • Materialepladsen Ringsted: Møllevej 10, 4100 Ringsted
  • Materialepladsen Roskilde: Vestre Hedevej 26, 4000 Roskilde
  • Materialepladsen Vordingborg: Industriparken 6, 4760 Vordingborg

Afhent selv eller få leveret

Hos Materialepladsen A/S har du hele døgnet - alle dage, mulighed for at afhente materialer i form af grus, sten, jord, flis, granit og mange andre produkter. Gå direkte til produktlisten her. Vælg den afdeling som passer dig bedst. Bemærk at der ikke er samme udvalg på alle pladser. Du kan under det enkelte produkt se hvor det lagerføres. Du afhenter selv med trailer, ladvogn, spande, eller hvad der måtte passe dig. Vi tilbyder også levering direkte til din adresse, bestil online her. Du har ligeledes mulighed for at leje en stor trailer.
Mulighederne er beskrevet her..

Vægt på materialerne

Rumvægten på materialerne fremgår af infosiden på hvert produkt. ALLE oplysninger om vægtfylde er
vejledende. Størstedelen af materialerne svinder efter komprimering, bestil derfor altid lidt mere end det der er
udregnet. Udregn mængden af det materiale du skal bruge her.

Betaling

Materialepladsen modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard, Maestro, Apple Watch, og Mobilepay (MobilePay kan kun anvendes ved køb på webshop ikke på fysiske pladser). Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes eller slutvejning på en fysisk plads.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Materialepladsen.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol via E-Pay. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering og bestilling

Materialepladsen.dk leverer til Sjælland og brofaste øer bortset fra Fyn. Alle leveringer vil ske netop på den hverdag, som du har valgt (ønsket leveringsdato) bortset fra samme dag. Dette kræver dog at du efterfølgende har modtaget en ordrebekræftelse fra Materialepladsen A/S hvori den ønskede dato bekræftes. Levering vil normalt ske med eget fragtfirma. Du vil med det samme blive underrettet, hvis der opstår uventet situationer uden for vores indflydelse, som vil forsinke leveringen. Forsinkelsen vil kunne opstå ved udgået eller udsolgte varer, ved ufremkommeligt vejr, force majeure eller lignende. Økonomiske tab grundet varens forsinkelse, dækkes ikke af Materialepladsen A/S. Ved oplysning af forsinkelse er du berettiget til at ophæve købet, men er ikke berettiget til erstatning af nogen art medmindre dansk ret skulle finde det påkrævet. Ved bestilling oplyser du et ønsket leveringssted. Det er derfor dit ansvar, at der til dette leveringssted er fremkommeligt med lastbil, uden der sker skade på omgivelserne, vejen eller lastbilen. Chaufføren vil til enhver tid være berettiget til, selv at finde et andet leveringssted, hvis han finder vejen/belægningens bæreevne til det ønskede leveringssted uegnet. Dette gælder også ved ufremkommelighed pga. udhængende grene eller anden form for pladsmangel.

Krav til vejbreden er 3 meter og en frihøjde på 4 meter, samt bæreevne til et akseltryk på op til 10 tons.

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os.

Leveringsgaranti

Når du bestiller dine varer med leveringsgaranti, vil leveringen ske den hverdag du vælger i bestillingen. Såfremt Materialepladsen A/S ikke leverer på den bestilte hverdag, yder vi 25% rabat på hele ordren, dog minimum 1.000 kr. Levering kan tidligst ske 1. hverdag efter bestillingen er gennemført. Tidspunkt for levering kan variere, dog fortrinsvis mellem kl. 06:00 og 19:00. Der kan forekomme spidsbelastning, hvorfor Materialepladsen A/S forbeholder sig ret til at levere ordren tidligere eller senere end de anførte tidspunkter. Leveringsgaranti gælder kun for bestillinger som er gennemført, når hjemmesiden skilter med det. Dette vil også fremgå af ordrebekræftelsen.

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostningerne betales af køber og er indregnet i den samlede pris, som afhænger meget af, hvilke varer der bestilles, og hvordan leveringen ønskes (tip, grab eller med big bags).
Det er Materialepladsen A/S’ klare mål at begrænse omkostningerne til leveringen og dermed også miljøbelastningen. Det gøres blandt andet ved at samle flere leverancer på samme lastbil.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@materialepladsen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
På materialepladsen.dk tilbydes der ikke delvis fortrydelse. Det vil sige, at hele ordren skal returneres ved fortrydelse.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale transporten, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vores varer kan ikke returneres med normal post. Vælger du at sende produktet retur med vores lastbil, skal der betales en returfragt, som er som følger:

  • Big bag 825,00 kr. pr stk.

  • Løse læs kan kun hentes med kranbil og koster pr. produkt 1.275,00 kr. og kræver, at produkterne ikke er uløseligt blandet sammen.


Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

  • Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen og ikke kan skilles ad igen.


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, eller varen har været aflæsset på løst underlag, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage eller intet af købsbeløbet grundet varens natur, og at produktet bliver uløseligt blandet sammen med andre elementer ved leveringen. Se ovenstående.

Beløbet, du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Dog skal der altid betales for en returfragt ved returnering af en vare bestilt hos os. Kontakt os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Materialepladsen A/S, Fiskerhusvej 23, 4700 Næstved

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Materialepladsen A/S har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.
Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret i erhvervskøb
Der tilbydes ikke fortrydelsesret ved erhvervskøb.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Dette betinger selvfølgelig, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for transporten, så vi kan tilbagebetale dine transportomkostninger.

Der er ikke reklamationsret på forkert bestilte materialer.

Varen sendes til:
Materialepladsen A/S, Fiskerhusvej 23, 4700 Næstved

Reklamationsret i erhvervskøb
Når du handler hos os som virksomhed, har du reklamationsret i 3 måneder.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@materialepladsen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus; www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - https://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Materialepladsen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på materialepladsen.dk er Materialepladsen A/S.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.
Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Du kan skrive til os på: info@materialepladsen.dk.

  Download handelsbetingelser og klageformular i PDF format her

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Materialepladsen A/S
Fiskerhusvej 23
4700 Næstved

Tlf.: 55 44 20 20
E-mail: info@materialepladsen.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:

Modtaget den: Ordre nr.:

Forbrugerens navn:Forbrugerens adresse:Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):Dato: