Leveringsgaranti på materialer

Hurtig levering af granit, sten, grus, muld og flis og mange andre materialer

Som en af de eneste på markedet tilbyder vi dag-til-dag levering på alle hverdage, og du får leveringsgaranti på Sjælland og alle brofaste øer, undtagen Fyn. Det betyder, at du kan være sikker på at få dine varer allerede næste hverdag, hvis du bestiller inden midnat.

Du kan også vælge at få leveret varerne en anden hverdag. Det bestemmer du selv, når du gennemfører din bestilling på webshoppen.

Bestil inden kl. 24 og få varerne næste dag

  • Dag-til-dag levering på hverdage.
  • Bestem selv hvilken hverdag, du ønsker leveringen.
  • 1.000 kr. eller 25% i rabat, hvis du ikke får materialerne til tiden.


Få mindst 1.000 kr. eller 25% i rabat, hvis du ikke får dine materialer til tiden

Når vi siger leveringsgaranti, så mener vi det. Derfor får du også mindst 1.000 kroner eller 25% i rabat på hele ordren, hvis ikke du får din ordre den dag, du har valgt ved bestilling.

I 2021 overholdte vi vores leveringsgaranti på hver eneste ordre. Den tager vi lige igen: Alle vores kunder fik altså deres varer præcis den dag, de havde bestilt dem til.

Det vil sige, at vi rammer 100% i vores leveringsgaranti.

Derfor tør vi også godt love dig, at du får dine materialer til tiden.

Flere forskellige materialer ved samme levering

Du kan bestille flere forskellige materialer og få dem leveret på den samme lastbil – derved betaler du hos os kun for en kørsel.

De dygtige chauffører kommer til tiden

Hos Materialepladsen har vi vores egne vogne og chauffører. Det er grunden til, at vi kan tilbyde leveringsgaranti på dine materialer.

Vi får tit at vide, at vores chauffører er vellidte, når de kommer rundt på vejene. De tager nemlig hensyn – både i deres kørsel og når de placerer materialerne hos dig.