Om Materialepladsen

Let, hurtig og fleksibel adgang til materialer

Siden 2014 har vi solgt læssevis af granit, sten, grus, muld og flis til både private og virksomheder. I dag er der en Materialeplads i Helsinge, Roskilde, Ringsted, Næstved og Vordingborg.

Alle vores Materialepladser har døgnåbent og er baseret på selvbetjening, hvor du selv vælger materiale, mængde og tidspunkt – og du betaler kun for det, du læsser. Der er intet minimumskøb, så du kan købe fra 5 kg til masser af tons.

Få adgang til en gratis læssemaskine

På alle Materialepladser kan du få adgang til en læssemaskine. Det betyder, at du kan læsse dine materialer hurtigt og effektivt. Når du kommer ind på vores materialepladser, er der skilte, der viser vej til læssemaskinen. Her står der også udførlig vejledning i, hvordan du får adgang og bruger den.

Læs mere om læssemaskine

Bestil på webshoppen og få leveret næste hverdag

Du kan også få dine materialer leveret, når du bestiller på vores webshop. Her kan du få dag-til-dag levering på alle hverdage, hvis du bestiller inden klokken 24. Du vælger selv, hvilken hverdag du vil have dine materialer leveret.

Beregn pris med levering

Lån en gratis trailer

Vi har suppleret vores ydelser med udlejning af store trailere i samarbejde med Freetrailer. På alle vores materialepladser er det gratis, hvis traileren er ledig. Du kan også reservere den mod et mindre gebyr.

Læs mere om trailerudlejning

Certificerede vejninger til private og erhverv

Du kan også få udført certificerede vejninger som for eksempel vejning af campingvogne for private og synsvejninger og aftalevejninger for virksomheder.

Læs mere om vejning for private
Læs mere om vejning for virksomheder

Kontakt os

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på  55 44 20 20
eller  info@materialepladsen.dk

Find din materialeplads her