• Forside  >
  • Syns- og aftalevejning for erhverv

Vejning for erhverv

Præcis og professionel synsvejning og vejning af jord og affald for erhverv

Har du brug for at veje tunge genstande eller materialer i din virksomhed, for eksempel synsvejning af biler eller vejning af jord og affald? Og har du brug for et vejebilag til at dokumentere vægten? Så kan vi hjælpe dig.

På vores materialepladser har vi vægte på 12 og 18 meter, der er certificeret til at veje med 5 kg deling op til 30 tons og med 20 kg op til 60 tons. Det betyder, at du kan få vejet både store og tunge emner som for eksempel:

  • - Synsvejning af biler
  • - Vejning af jord
  • - Vejning af affald

Sådan gør du

Når du kommer til en af vores materialepladser, kører du ind til betjeningsterminalen. Her vælger du enten Synsvejning Erhverv eller Aftalevejning Erhverv. Når du har valgt, hvilken service du skal bruge, følger du instruktionerne på skærmen.


Gratis erhvervskonto: Få automatisk dine oplysninger på vejebilaget

Når du foretager en vejning hos os, får du dokumentation på vægten. Du får nemlig et vejebilag, hvor emnets præcise vægt er angivet.
Hvis du samtidig opretter dig som erhvervskunde, bliver din vejning registreret med dig som afsender.

Opret gratis erhvervskonto

Særvejninger for erhverv

Du kan også få foretaget specialvejninger, for eksempel hvis du har særlige procedurer, du skal følge. Det har vi blandt andet gjort for bilsalgssteder med synsvejninger og i forbindelse med aftalevejninger for flytning af jord.

Ring eller skriv til os, og så er vi klar til at hjælpe med en løsning.

Kontakt os

Adresser og vejespecifikation for erhvervsvejning